Ucapan Sungkem Idul Fitri atau Lebaran 2019 dalam Bahasa Jawa Krama Inggil

ucapan sungkem ke orangtua dalam bahasa Jawa. Idul fitri atau lebaran dijadikan momentum yang tepat untuk saling bermaaf-maafan.

Ucapan Sungkem Idul Fitri atau Lebaran 2019 dalam Bahasa Jawa Krama Inggil
TRIBUN JATENG
ucapan selamat hari raya Idul Fitri Bahasa Inggris dan artinya 

TRIBUNJATENG.COM- Idul fitri atau lebaran dijadikan momentum yang tepat untuk saling bermaaf-maafan.

Tak hanya itu, di berbagai daerah, memiliki tradisi yakni sungkeman.

Berikut kalimat sungkeman idul Fitri dalam bahasa Jawa inggil

1. Kulo ngaturaken sugeng riyadi lan nyuwun pangapunten dumatheng sedoyo kelepatanipun lan klenta klentinipun kulo.”

2. Kulo sowan wonten ing ngarsanipun Bapak/Ibu. Sepisan, nyaos sembah pangabekti mugi katur ing ngersanipun Bapak/Ibu. Ongko kalih, mbok bilih wonten klenta-klentunipun atur kulo saklimah, tuwin lampah kulo satindak ingkah kulo jarang lan mboten ndadosaken sarjuning panggalih. Mugi Bapak/Ibu kerso maringi agunging samudro pangaksami. Kulo suwun kaleburna ing dinten riyadi puniko lan ingkang putra nyuwun berkah soho pangestu.”

3. Ngaturaken sembah pangabekti kawula Sepinten kalepatan kula ingkang mboten angsal idining sarak, dalem nyuwun pangapunten. Mugi lineburo ing dinten riyaya punika.”

4. Kulo ngaturaken sembah ngabekti dhateng panjenengan, ugi nyuwun pangapunten ing sadeleme manah dumateng sedaya agengipun kelepatanipun tindak tanduk ingkang katingal menapa mboten katingal. Mugi mugi Allah nglebur dosa kulo lan panjenengan ing dinten riyaya meniko.”

Kumpulan Ucapan Selamat Idul Fitri 2019 dalam Berbagai Bahasa Daerah untuk Status WA, IG dan FB

Kumpulan Ucapan Idul Fitri 2019 atau Lebaran Dalam Bentuk Pantun, Cocok Dijadikan Status WA, IG & FB

Ucapan Idul Fitri atau Lebaran 2019 Dalam Bahasa Indonesia

Ini Ucapan Lebaran atau Idul Fitri 2019 Dalam Bahasa Inggris dan Artinya, Bisa Dikirim ke WA

Ucapan idul fitri bahasa Jawa

Ucapan selamat idul Fitri atau lebaran 2019 dalam bahasa Jawa.

Idul Fitri atau lebaran menjadi momen yang tepat untuk saling memaafkan.

Halaman
1234
Penulis: Wahyu Ardianti Woro Seto
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved