Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza, Ciptaan Musisi Yogyakarta

Lirik lagu Demi Kowe Pendhoza / Nella Kharisma: dik aku bali, arep nepati janji tak jaluk kowe ra ngapusi. lungaku wingi amung golek rejeki

Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza, Ciptaan Musisi Yogyakarta
Youtube/PendhozaOfficial
lirik lagu Pendhoza Demi Kowe 

TRIBUNJATENG.COM- Usai lagu Bojo Galak yang diciptakan Pendhoza viral, kini band asal Bantul Yogyakarta itu telah memiliki lagu baru berjudul Demi Kowe.

Berikut ini lirik lagu Demi Kowe Pendhoza :

dik aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe (LirikLaguIndonesia.Net)

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Sama seperti lagu Bojo Galak yang diviralkan Nella Kharisma, lagu Demi Kowe juga lagi-lagi dikira milik Nella Kharisma (tribunjateng.com/jen)

Penulis: Wilujeng Puspita
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved