Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Lali Rasane Tresno Via Vallen

Chord kunci gitar lagu Lali Rasane Tresno yang dinyanyikan oleh Via Vallen.

Penulis: Like Adelia | Editor: abduh imanulhaq
YOUTUBE
Chord kunci gitar Lali Rasane Tresno 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar lagu Lali Rasane Tresno yang dinyanyikan oleh Via Vallen.

INTRO: C
.
C G
Padange sinar rembulan
Am Em
Seindah gemerlap bintang
Dm C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang
.
C G
Nganti lali rasane tresno
Am Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm C
Tresnaku nggo sliramu
G C
Saiki wis luntur.. seko atiku
.
Musik: C G Am Em Dm C G C G Am Em Dm C G C
.
C G
Padange sinar rembulan
Am Em
Seindah gemerlap bintang
Dm C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang.
.
C G
Nganti lali rasane tresno
Am Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm C
Tresnaku nggo sliramu
G C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
.
C G
Mbiyen tau ono roso
Am
Ning njero dodo
Em
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Dm C
kowe tego ninggal lungo
G
Karo wong liyo
G
Senajan ati iki loro, Aku ra popo
.
C G
Wis suwe ora ketemu
Am
Kowe teko nang ngarepku
Em
Kowe ngajak balen nggawe kaget
Dm
Sakjroning atiku
C
Tanpo roso bersalah
G
kowe genggam tanganku
G
Terus kowe ngomong
Am
pengen balen karo aku
.
Em
Goro-goro awakmu
F
tau ninggalke aku
C
saiki ilang tresnoku
Am Em
Sorry-sorry to say
F
Aku ra iso trimo
b
Mergo saiki tresnoku
G
wis tinggal kenangan
.
C G
Padange sinar rembulan
Am Em
Seindah gemerlap bintang
Dm C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang
.
C G
Nganti lali rasane tresno
Am Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm C
Tresnaku nggo sliramu
G C
Saiki wis luntur.. seko atiku
.
C G
Sakjembare laut samudro
Am
Bakal tak sebrangi
Em
Demi ngentukke tresnamu
Dm
Pepujaning ati
C
nanging opo kowe tego
G
mblenjani janji
G
Nganti eluh iki netes
C
deres ning pipi
.
G
Sudah lupakan saja cerita
Am
cinta kita berdua
Em
Karena diantara kita
Dm
sudah tak ada rasa
C G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
G
Kini telah pergi menghilang
C G Am Em Dm C G
Sayang
MUSIK: C G Am Em Dm C G

(Lex)

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved