Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Remukan Ati NDX AKA

Chord kunci gitar lagu Remukan Ati yang dinyanyikan oleh duo dari Jogja, NDX AKA.

YOUTUBE
Chord kunci gitar Remukan Ati dari NDX AKA 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Remukan Ati yang dinyanyikan NDX AKA duo dari Jogja.

Lagu Remukan Ati ini rilis pada tahun 2017.

Berikut chord kunci gitar Remukan Ati:

[INTRO] : C G F G C….G

C G
Dek rungokno jerit tangise ati iki
F C G
Nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani
C G
Dek rasakno loro atiku kepati-pati
F G C
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

[*]

F G
Kowe teko nggowo tresno
Em Am
Kowe lungo ninggal loro
F G
Tresnomu tak labuh neng segoro..

[REFF] :

Am Em
Roso sayangku uwis mati
F C
Ajur dadi remukan ati
Dm
Ati ora bakal ngemis
E
Welase tresno..

Am Em
Aku iso nggawe kowe loro
F C
Lorone njarem neng njero dodo
Dm
Mergo ati wes ilang roso
E Am
Luwih becik…..aku lungo…...

[MUSIK] : F G E Am
F G C….

C G
Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
F C G
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
C G
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
F G C
Tatune loro siji ati kuciwo…..

[*]

F G
Kowe teko nggowo tresno
Em Am
Kowe lungo ninggal loro
F G
Tresnomu tak labuh neng segoro..

----> Back To : REFF <-----

[MUSIK] : F G E Am
F G C….

C G
Mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
F C G
Tresno suci sliramu amergo kahanane
C G
Mas kangmas lorone atimu tak rungokke
F G C
Nanging wong tuwoku ora ngijinke…..

[*]

F G
Kowe teko nggowo tresno
Em Am
Kowe lungo ninggal loro
F G
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Back To : REFF

[OUTRO] : F G E Am
F G C….

(Lex) 

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved