Chord Gitar

Chord Gitar Aku Sing Lungo Aftershine

Chord kunci gitar Aku Sing Lungo Aftershine. Lagu ini rilis pada Agustus 2019.

YOUTUBE
Chord gitar Aku Sing Lungo Aftershine 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Aku Sing Lungo Aftershine.

Lagu ini rilis pada Agustus 2019.

Berikut Chord gitar Aku Sing Lungo, Aftershine :

Intro : F..G..C G Am
Dm G F..G..G
.
C G Am Em
Ke..lingan mbiyen kae..
F C G -F
kowe.. ninggalke aku..
Em Am
loro sak jeroning atiku
F
kowe tego medhot
G C G
janji sumpah setiamu..
.
C G Am Em
Tan..po abot atimu..
F C G -F
kowe.. mbalekke aku..
Em Am
jebul mergo kowe
Em Am
uwis ono liyane
Em Am
cukup aku ngerteni polahmu
F
aku yo mung dadi
G C G
pelampiasanmu..
.
Reff :
F G C Am
A..ku wes ora percoyo..
Dm G
kabeh kata-kata sayangmu
C
kuwi mung ngapusi..
.
F G C-Bm-Am
Yo wes.. aku sing lungo..
F G C G
mugo kowe luwih di sio-sio..
.
C G
Nanging kabeh ucapanmu
Am
ra ono buktine
F
malah kowe ninggal aku
C
ngeboti genda'anmu..
.
G
Kowe milih kae
Am
sing bagus rupane
F
sing sugih bandane
C
bedo aku opo anane..
.
G Am
Ra ngelingi sopo sing gemati
Em F
sopo sing ono naliko kowe loro ati
C
nanging malah kowe nyidro aku
G
mblenjani janjimu
G
ninggalke loro ning njero dodo
C G
aku ra terimo..
.
Reff :
F G C Am
A..ku wes ora percoyo..
Dm G
kabeh kata-kata sayangmu
C
kuwi mung ngapusi..
.
F G C-Bm-Am
Yo wes.. aku sing lungo..
F G C
mugo kowe luwih di sio-sio..
.
F G C Am
Jaremu mbiyen kowe tresno aku
Dm G C
janji ora ninggalke aku..
F G Em A
nanging pas kowe ketemu ro kae
Dm G C
tresnamu pindah ning ati liyane..
.
Reff :
F G C Am
A..ku wes ora percoyo..
Dm G
kabeh kata-kata sayangmu
C
kuwi mung ngapusi..
.
F G C-Bm-Am
Yo wes.. aku sing lungo..
F G C
mugo kowe luwih di sio-sio..
F G C-Bm-Am
Yo wes.. aku sing lungo..
F G C
mugo kowe luwih di sio-sio..
.
Outro : C

(Lex)

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved