Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Kelingan Mantan NDX AKA

Chord kunci gitar Kelingan Mantan NDX AKA. Lagu ini dirilis pada tahun 2016 dan sudah dicover banyak artis dangdut.

YOUTUBE
Chord kunci gitar Kelingan Mantan NDX AKA 

 TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Kelingan Mantan NDX AKA.

Lagu Kelingan Mantan ini dirilis pada tahun 2016 dan sudah dicover banyak artis dangdut.

Berikut chord gitar Kelingan Mantan NDX:

Reff:
C G
Dek kowe mbiyen janji karo aku
Am
Nglakoni tresno suci
Em
kanti ikhlas tekan mati
F G
Ning nyatane ngapusi..
C G Am
cidro ati iki..
Dm G C
Netes elohku mili deres ning pipi
.
C
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
G
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
Kelingan awale kita ketemu disana
Em
Berduaan, bermesraan penuh canda dan tawa
.
F G C
Sumpah janji tresno iki karo kowe
Am
Mugo wae iso langgeng
Dm
tekan sak lawase
G
Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan
C
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan
.
Kembali : REFF
.
C
Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
G
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
Rodok suwe wis sesasi kowe ra ngabari
Em
Aku bingung kudu nggoleki sliramu ning endi
.
F
Yo wis mungkin dalan
G
tresnone kudu pisah
C Am
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Dm G
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
C
Senajan kowe wis gawe cidro ning atiku
.
Kembali: REFF
.
C G
Mas, pangapurane kanggo awakku
Am Em
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
F G C G Am
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
Lilakno aku kanti ikhlas hati

(Lex)

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved