Chord Gitar

 Chord Gitar Ati Dudu Wesi Happy Asmara Feat Didi Kempot

Chord kunci gitar lagu Ati Dudu Wesi Happy Asmara feat Didi Kempot. Lagu ini barus dirilis setelah Didi Kempot meninggal dunia.

YOUTUBE
Chord gitar Ati Dudu Wesi yang dinyanyikan Happy Asmara feat Didi Kempot 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar lagu Ati Dudu Wesi Happy Asmara feat Didi Kempot.

Lagu ini barus dirilis setelah Didi Kempot meninggal dunia.

Berikut chord gitar Ati Dudu Wesi Happy Asmara feat Didi Kempot :

Intro: F G C

F G
ojo sak penakmu.. kowe ngelarani..
Em Am
ojo sak gampangmu.. kowe ngobral janji..
Dm G
nanging nyatane.. tresnomu kui..
C
ra tulus suci..

F G
wes tak perjuangke..sing mbok karepke..
Em Am
ning nyatane tresno.. kok anggep raono..
Dm G
aku iso lungo.. yen mbok sio sio..
C
timbang soyo loro..

Reff :
F G
ati iki dudu seko wesi
Em Am
sek raiso saben dino mbok larani
Dm G
keloro loro.. ning njero dodo
C
nambah perih ning ati..

F G
ati iki dudu seko watu
Em Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
Dm G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
C
aku tak terimo mundur..

Musik : F G Em Am
Dm G C

F G
ojo sak penakmu.. kowe ngelarani..
Em Am
ojo sak gampangmu.. kowe ngobral janji..
Dm G
nanging nyatane.. tresnomu kui..
C
ra tulus suci..

F G
wes tak perjuangke..sing mbok karepke..
Em Am
ning nyatane tresno.. kok anggep raono..
Dm G
aku iso lungo.. yen mbok sio sio..
C
timbang soyo loro..

Reff :
F G
ati iki dudu seko wesi
Em Am
sek raiso saben dino mbok larani
Dm G
keloro loro.. ning njero dodo
C

nambah perih ning ati..

F G
ati iki dudu seko watu
Em Am
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
Dm G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
C
aku tak terimo mundur..
Am Dm G
tulung lereno.. timbang soyo ajur
C
aku tak terimo mundur.

(Lex)

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved