Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Wong Perantauan Ndarboy Genk

Chord kunci gitar Wong Perantauan Ndarboy Genk. Lagu ini dirilis pada tahun 2019.

YOUTUBE
Chord kunci gitar Wong Perantauan Ndarboy Genk 

 TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Wong Perantauan Ndarboy Genk.

Lagu Wong Perantauan ini dirilis pada tahun 2019.

Berikut chord gitar Wong Perantauan dari Ndarboy Genk :

D
Pancen ora gampang
Am
Koyo seng mbok sawang
Em
Aku kerja lungo adoh
Gm
Neng perantaun
F#m Bm
Mugo - mugo gusti
Em A
Ngijabahi kabeh
D
Seng tak karepati...
D
Pancen ora nyono
Am
Uripku neng kuto
Em
Kerjo abot neng kene
Gm
Karep urip mulyo
F#m Bm
Ninggal keluargo
Em
Adoh anak bojo
A D
Adoh karo wong tuo

----> Reff <-----

D G
Yowis ngene kahanan
A D
Dadi wong perantauan
Bm Em
Urip sakbendinane
G A
Kudu tak tanggung dewe
D G
Ora entuk gresulo
A D
Arep sambat ro sopo
Bm Em
Snajan hasil ra sepiro
G
Seng penting pasrah
A D
Karo seng kuoso

Intro: D Am Em Gm

D
Pancen ora nyono
Am
Uripku neng kuto
Em
Kerjo abot neng kene
Gm
Karep urip mulyo
F#m Bm
Ninggal keluargo
Em G
Adoh anak bojo
A D
Adoh karo wong tuo

Reff

D G
Yowis ngene kahanan
A D
Dadi wong perantauan
Bm Em
Urip sakbendinane
A
Kudu tak tanggung dewe
D G
Ora entuk gresulo
A D
Arep sambat ro sopo
Bm Em
Snajan hasil ra sepiro
G
Seng penting pasrah
A D
Karo seng kuoso

G F#m
Mangan tak rewangi koretan
Em A D
Rokok ku golek 1 tegesan
G F#m
Duit tak lobokke celengan
Em A D
Kanggo sangu mudik lebaran

Reff

D G
Yowis ngene kahanan
A D
Dadi wong perantauan
Bm Em
Urip sakbendinane
G A
Kudu tak tanggung dewe
D G
Ora entuk gresulo
A D
Arep sambat ro sopo
Bm Em
Snajan hasil ra sepiro
G
Seng penting pasrah
A D
Karo seng kuoso
E
Huu...
Em
Seng penting pasrah
A Bm E
Karo seng kuoso
Em
Seng penting pasrah
A D
Karo seng kuoso. (Lex)

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved