Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Mboten Saged Sungkem Ndarboy Genk

Chord kunci gitar Mboten Saged Sungkem Ndarboy Genk, lagu ini baru saja dirilis pada Mei 2020

YOUTUBE
Chord kunci gitar Mboten Saged Sungkem Ndarboy Genk 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Mboten Saged Sungkem Ndarboy Genk.

Lagu Mboten Saged Sungkem ini baru saja dirilis pada Mei 2020.

Berikut chord kunci gitar Mboten Saged Sungkem Ndarboy Genk :

[Intro]
C C Bm Am Dm F G C

C
roso kangen sing kudu tak pendem
F G C
bodho iki mboten saget sungkem
Am Dm
taseh katah salah luput lan dosaku
F G C
bapak ibu ngapuranen aku

[Intro]
F G

C
sopo wong sing atine ra sedih
F G C
bodho iki aku ora mulih
Am
akeh wong do nganggur
Dm
akeh wong do ngelih
F G C
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih

Am Em
tak ikhlas ikhlaske
F C
tak lila lilake
Am Em
pacobaning urip
F G
mugo ndang ono tambane

[Reff]
C F
sabar (kudu sabar)
G C
aku mung iso wenehi kabar
F G Em Am
dikandeli usaha ugo ikhtiare
Dm G
Gusti kulo nyuwun kawelasane

C F
pasrah (kudu pasrah)
G C
iki kabeh mung mergo musibah
F G Em Am
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
Dm G C
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

[Int.]
Dm G Em Am
D G F G

C
sopo wong sing atine ra sedih
F G C
bodho iki aku ora mulih
Am
akeh wong do nganggur
Dm
akeh wong do ngelih
F G C
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih

Am Em
tak ikhlas ikhlaske
F C
tak lila lilake
Am Em
pacobaning urip
F G
mugo ndang ono tambane

[Reff]
C F
sabar (kudu sabar)
G C
aku mung iso wenehi kabar
F G Em Am
dikandeli usaha ugo ikhtiare
Dm G
Gusti kulo nyuwun kawelasane

C F
pasrah [kudu pasrah]
G C
iki kabeh mung mergo musibah
F G Em Am
meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
Dm G C
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved