Chord GItar

Chord Gitar Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) Happy Asmara Feat Denny Caknan

Chord gitar Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) yang dinyanyikan oleh Happy Asmara feat Denny Caknan.

YOUTUBE
Chord gitar Getun Mburi Happy Asmara feat Denny Caknan 

 TRIBUNJATENG.COM - Chord gitar Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) yang dinyanyikan oleh Happy Asmara feat Denny Caknan.

Lagu ini baru saja dirilis pada Mei 2020.

Berikut chord kunci gitar lagu Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) yang dinyanyikan oleh Happy Asmara feat Denny Caknan :

Intro F G Em Am Dm F . . .

C G/B Am Em
Prapatan kartonyono terkenang . .
F Em
Naliko Nyawang sepion
Dm C G/B
Pas kowe tak tinggal
F Em F Am
Aku kelingan. . ayeme pengertian. .
Dm G C G
Kowe mantanku paling ku rindukan . . .
C Em Am G
Nyadari . . .aku ra iso lali . . .
F Em
Saben kenangan karo kowe
Dm F G
Sing wis tak larani . .

Dm G C
Tanpo kowe...uripku ambyar . . .
Dm G
Mbiyen aku sekarepan
Em Am
kakean penjalukan
Dm G A
durung ngerti arti pengertian
Dm G
saben aku kelingan . .
Em Am
Mesti ketangisan . . .
Dm G C
Ora kuat ijenan. . .

(Chorus)
F G
Kartonyono . .aku sing medot janji
Em
Aku sing ngelarani . .
A Dm
Saiki . .getun ning . . mburi
G
nyesel ning ati
F G
Ora nyono . . .nyatane terus kangen
Em
Iseh tresno karo kowe
A Dm
banget . . tak rasakke . . .
G C
opo kudu ..balikan karo kowe

Intro C G Am G
F Em Dm G

Dm G
Mbiyen aku sekarepan
Em Am
kakean penjalukan
Dm G A
durung ngerti arti pengertian
Dm G
saben aku kelingan . .
Em Am
Mesti ketangisan . . .
Dm G C
Ora kuat ijenan. . .

Chorus

(Chorus)
D E
kartonyono neng ngawi medot janjimu
CC#m F#
ambruk cagak ku nuruti angen angenmu
Bm
sak kabehane wes tak turuti
E
tapi malah mblenjani

D E
budalo malah tak duduhi dalane
C#m F#
metu kono belok kiri lurus wae
Bm E
rasah nyawang sepionmu seng marai ati
A
tambah mbebani..

A F#m
Getun kuwi ono ning mburi
Bm E
nyesel uwis tak blenjani
A F#m
getun kuwi ono ning mbuei
Bm E A
nyesel uwis tak blenjani janji . . .

(Lex)

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved