Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Tukang Parkir Agung Pradanta Feat Ayu Paramita

Chord gitar lagu Tukang Parkir Agung Pradanta feat Ayu Paramita. Lagu ini dirilis pada tahun 2017.

YOUTUBE
Chord kunci gitar lagu Tukang Parkir dari Agung Pradanta 

 TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar lagu Tukang Parkir Agung Pradanta feat Ayu Paramita.

Lagu Tukang Parkir ini dirilis pada tahun 2017.

Berikut chord gitar lagu Tukang Parkir :

Intro: C..G..Am..Em..
F..C..Dm..G...

C G Am Em
Dek, sepurane aku..
F
Sing durung iso
G C G
Dadi opo sing tok karepno..

C G Am Em
Aku mung iso kerjo..
F
Opo enenge
G C G
Sing penting halal hasile..

C G Am Em
Mas, aku iso nompo..
F
Yen wis dalane
G C G
Urip iki kudu koyo ngene..
C G Am Em
Penting dilakoni wae..
F G
Aku yakin bakal kepenak
C
Mburine..

#)
F
Kowe ojo sumelang
C
Tresnaku ra bakal ilang
Dm
Ibarat kowe kuncine
G
Aku dadi montore..

Reff:
C G
Kadang aku sok mikir
Am Em
Aku mung tukang parkir
F C
Opo kowe iso nompo
Dm G
Ra bakal nggawe loro..

C G
Kowe ra sah kuatir
Am Em
Kabeh uwis tak pikir
F C
Senadyan kowe tukang parkir
Dm G
Nanging atiku ora bakal
C G
sumingkir..

Halaman
12
Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved