Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Cocote Tonggo Wawan Sudjono

Chord kunci gitar Cocote Tonggo Wawan Sudjono. Lagu ini dirilis pada Februari 2020.

Youtube
Chord kunci gitar Cocote Tonggo dari Wawan Sudjono 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Cocote Tonggo Wawan Sudjono. 

Lagu ini dirilis pada Februari 2020. 

Berikut chord kunci gitar Cocote Tonggo dari Wawan Sudjono : 

Intro : Am....
Am....
Am
iki cerito urip ono ing ndeso

Dm
ra kuat mangan di rasani
Am
mangan enak yo di iri
E Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..
Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
Am
seneng ngurusi urusane tanggane
Dm
aku mlarat mbok ece
Am
jare keset nyambut gawe
E Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..
G
kuat nyandang mbok iri
C
tuku opo mbok rasani
Dm E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!
Reff :
Am
ajur nduwe tonggo kowe
G
seneng ngurusi urusane tanggane
Dm
yen tak pikir yen tak gagas
F E
marai emosi wae..
Am
remuk nduwe tonggo kowe

tak esemi lan tak njarke
F E
suwe-suwe rak yo mati dewe..
Am
suwe-suwe mati dewe..
Musik : Am....
Am....
Am
iki cerito urip ono ing ndeso
Am
nandang urip bebarengan karo tonggo
Dm
ra kuat mangan di rasani
Am
mangan enak yo di iri
E Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..
Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
Am
seneng ngurusi urusane tanggane
Dm
aku mlarat mbok ece
Am
jare keset nyambut gawe
E Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..
G
kuat nyandang mbok iri
C
tuku opo mbok rasani
Dm E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

ajur nduwe tonggo kowe
G
seneng ngurusi urusane tanggane
Dm
yen tak pikir yen tak gagas
F E
marai emosi wae..
Am
remuk nduwe tonggo kowe
G
seneng ngurusi urusane tanggane
Dm
tak esemi lan tak njarke
F E
suwe-suwe rak yo mati dewe..
Am
ajur nduwe tonggo kowe
G
seneng ngurusi urusane tanggane
Dm
yen tak pikir yen tak gagas
F E
marai emosi wae..
Am
remuk nduwe tonggo kowe
G
seneng ngurusi urusane tanggane
Dm
tak esemi lan tak njarke
F E
suwe-suwe rak yo mati dewe..
Dm
tak esemi lan tak njarke
F E
suwe-suwe rak yo mati dewe..

Outro : Am...

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved