Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Bahagia Karo Liyane Happy Asmara

Chord kunci gitar Bahagia Karo Liyane Happy Asmara. Lagu ini dirilis pada Juni 2020.

Youtube
Chord kunci gitar Bahagia Karo Liyane Happy Asmara 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Bahagia Karo Liyane Happy Asmara.

Lagu ini dirilis pada Juni 2020.

Berikut chord kunci gitar Bahagia Karo Liyane dari Happy Asmara :

Intro : G C D G
Em A C D

G
Tulung banget
C D G
Tinggalno aku dewekan
C D G
Atiku wes kebacut kelaran
Am D G
Ra butuh sayang sayangan..

G
Tulung banget
C D G
Tingalno aku dewekan
C D Bm Em
Aku iseh nduwe perasaan..
Am D G
Iki ati du dolanan..

Chorus :
C D
Sepurane.. ra ono niatan
G
Ningalke kowe..
C D
Tak iklaske.. kowe karo aku
G
Pancen du jodone..

Am
Dongaku kanggo kowe..

D G
Kowe bahagia ro liyane..

Int : G C D G
Em A C D

G
Tulung banget
C D G
Tinggalno aku dewekan
C D G
Atiku wes kebacut kelaran
Am D G
Ra butuh sayang sayangan.

Chorus :
C D
Sepurane.. ra ono niatan
G
Ningalke kowe..
C D
Tak iklaske.. kowe karo aku
G
Pancen du jodone..

Am
Dongaku kanggo kowe..
D G
Kowe bahagia ro liyane..
Am
Duwur angen angenmu..
D G
Hoo.. ra sebanding karo aku..

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

berita POPULER

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved