Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Nangis Sak Tenane Ilux ID feat Nella Kharisma 

Chord kunci gitar Nangis Sak Tenane Ilux ID feat Nella Kharisma. Lagu ini dirilis pada Agustus 2019.

Youtube
Chord kunci gitar Nangis Sak tenane 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Nangis Sak Tenane Ilux ID feat Nella Kharisma. 

Lagu ini dirilis pada Agustus 2019. 

Berikut chord kunci gitar Nangis Sak Tenane dari Ilux ID feat Nella Kharisma : 

Intro :
C F C F
C Dm G C

(Nella Kharisma)
C F C
nangis batinku saiki kelingan sampeyan
F C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
Dm G C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
Dm G C G
sak temene mageh kangen slirane..

Reff : (Ilux ID)
C G
mung siji dungoku iki kanggo awakmu
Am Em
mugo kowe seneng urip karo bojomu
F C
ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
Dm G
senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Musik :
C G Am Em
F C Dm G C

(Nella Kharisma)
C F C
nangis batinku saiki kelingan sampeyan
F C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
Dm G C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
Dm G C G
sak temene mageh kangen slirane..

Reff : (Ilux ID)
C G
mung siji dungoku iki kanggo awakmu
Am Em
mugo kowe seneng urip karo bojomu
F C
ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
Dm G
senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

C G
mung siji dungoku iki kanggo awakmu
Am Em
mugo kowe seneng urip karo bojomu
F C
ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
Dm G
senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Outro :
F G F G C

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved