Breaking News:

Not Angka

Not Angka Pianika Tatu Didi Kempot

27  67 67 27 67 67 Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang              25   5555   5673 Nanging neng ati tansah kelingan 

YouTube/Didi Kempot Official Channel
Berikut not angka pianika Tatu Didi Kempot lengkap dengan liriknya. 

TRIBUNJATENG.COM - Berikut not angka pianika Tatu Didi Kempot lengkap dengan liriknya.

Not angka pianika dan lirik Tatu Didi Kempot:

   27  67 67 27 67 67
Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
             25   5555   5673
Nanging neng ati tansah kelingan 
           1 76 56 6 76 54
Manise janji - janjimu kuwi
   456  432
Nglarani ati

               27  67 67 27 67 67
Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
  25   556   7  3
TATU sing ono ndodo
         3 45 36 1 76 54
Perih rasane yen eling kowe
       456   45
Angel tambane

      22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane
               22 57 56
Wong sing neng sandhingmu
        1 7654  1  76  32
ben melu krungu... Piye tenane

22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane
      22 5756 1 7654
Ceritane tresno naliko biyen
456   4 5
Aku lan kowe

  22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane

22 57 56
Wong sing neng sandhingmu
        1 7654  1  76  32
ben melu krungu... Piye tenane

  22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane

      22 5756 1 7654
Ceritane tresno naliko biyen
456   4 5
Aku lan kowe

      22 5756 1 7654
Ceritane tresno naliko biyen
456   4 5
Aku lan kowe

(tribunjateng/non)

Penulis: Valentinez Hemanona
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved