Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Banyu Moto Nella Kharisma - Dory Harsa

chord kunci gitar Banyu Moto Nella Kharisma Dory Harsa INTRO: D G C A D G Gm D Tembang iki tak gawe Em Mung kanggo .. REFF D G Tumetese banyu moto iki

Penulis: Jen | Editor: abduh imanulhaq
Ist/Tabloidnova.com
Chord Kunci Gitar Banyu Moto Nella Kharisma - Dory Harsa (In frame : Eugenie Patricia) 
Chord Kunci Gitar Banyu Moto Nella Kharisma - Dory Harsa

TRIBUNJATENG.COM - Berikut chord kunci gitar Banyu Moto Nella Kharisma feat Dory Harsa : tumetese banyu moto iki.. sing dadi saksi sumpah lan janji sehidup semati...

INTRO: D G C A..

D G Gm D
Tembang iki.. tak gawe..
Em
Mung kanggo kowe..
A
Sing paling tak tenani..
D Gm
Nganti saiki..

D G
Tumetese banyu moto iki..
Em
Sing dadi saksi..
A D
Sumpah lan janji.. sehidup semati..

REFF:
Am D G
Sampai kapan kan kau buktikan..
A D
Tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7 D G
Sampai mati kan ku pastikan..
-D/F# Em
Mergo mung kowe..
A D
Sing tak tresnani.. tekaning mati..

D
Cahyo lintang ing wengi
G A
Nggawe ayeme ati..
G
Tambah nggegowo roso
A D
Kangen mring sliramu.. tresnaku..

MUSIK: G Em A F#m B Em A D

D G
Tumetese banyu moto iki..
Em
Sing dadi saksi..
A D
Sumpah lan janji.. sehidup semati..

REFF:
D G
Sampai kapan kan kau buktikan..
A D
Tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7 D G
Sampai mati kan ku pastikan..
Em
Mergo mung kowe..
A D
Sing tak tresnani.. tekaning mati..

D G
Sampai kapan kan kau buktikan..
A D
Tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
D7 D G
Ho..oooo.. sampai mati kan ku pastikan..
Em
Mergo mung kowe..
A D
Sing tak tresnani.. tekaning mati..

D
Cahyo lintang ing wengi
G A
Nggawe ayeme ati..
G
Tambah nggegowo roso
A D
Kangen mring sliramu.. tresnaku..

Itu tadi chord kunci gitar Banyu Moto Nella Kharisma feat Dory Harsa, berikut video klip Banyu Moto Nella Kharisma feat Dory Harsa.





(*) 







Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

berita POPULER

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved