Ramadhan 2021

13 Ucapan Selamat Ramadhan 2021 dalam Bahasa Jawa Viral di WA, IG, Facebook, dan Twitter

13 Ucapan Selamat Ramadhan 2021 dalam Bahasa Jawa Viral di WA, IG, Facebook, dan Twitter. Bulan Ramadhan 1442 H akan segera tiba dalam hitungan hari.

Al Fath
13 Ucapan Selamat Ramadhan 2021 dalam Bahasa Jawa Viral di WA, IG, Facebook, dan Twitter 

13 Ucapan Selamat Ramadhan 2021 dalam Bahasa Jawa Viral di WA, IG, Facebook, dan Twitter

TRIBUNJATENG.COM - Bulan Ramadhan 1442 H akan segera tiba dalam hitungan hari.

Ucapan selamat ramadhan bisa dikirimkan melalui Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter, dan media sosial lainnya.

Berikut ini Tribunjateng.com paparkan beberapa pesan selamat ramadhan berbahasa Jawa:

1. Mangan jajanan cacahe pitu
Rikala menyang Pasar Nongko
Tuku klepon pas karo mlaku
Romadhon teko podo jaluk’o pangapuro

2. Wes setahun ora keraso
Ramadhan wis dang balik maneh mring kito
Muga-muga sing wes keliwat lan dilakoni
Dadekake kebecikan nyambut wulan suci iki
Marhaban yaa ramadhan
Nderek pangapurane lahir tuwin bathin

3. Manah ora iso ngapusi
Ilat kaku olehe matur
Awak sajakke kesel nondokne wes tuwo
Soko SMS iki aku jaluk dingapuro
Nopo mawon ingkang klentu
Mugi tansah di pangapuro ing wayah mlebu sasi poso iki. amin

4. Kanthi angslupe sengenge ono ing kulon
Kanthi ugi pohing Syaban iki
Wektune sakiki meh mlebu sasi poso
Wulang ramadhan ingkang berkah
Derek agunging pangaksami
Nopo ingkang sampun kelampahan
Ing Ramadan iki mugi tansah pinaringan kiat
Anggone netepi wajibe poso
Marhaban ya Ramadan

5. He poro menungso
Jaman wis ra toto
Ati wis angel ditoto
Maksiat nang kene kono wis podho kakehan duso
Alhamdulillah
Wulan poso wis teko
Ayo podho elingo
Marang gusti kang kuoso
Marhaban ya Ramadhan

6. “Sugeng rawuh ing pasa, dhuh sadherekku, muga-muga ketemu ing ramadan saiki lan sabanjure”.

7. “Wulan ramadan bakal enggal tiba, para sedulur, ayo padha siyap kanthi fisik lan spiritual kanggo pengeling-eling supaya wulan ramadan bebarengan”.

8. “Marhaban ya ramadan sadulurku, wulan ramadan liyane bakal teka. Nyiapake fisik lan spiritual kanggo nindakake ibadah sajrone sewulan kanggo entuk berkahe Gusti Allah SWT.”

9. “Marhaban ya ramadan! Wulan berkah liyane bakal teka. Enggal ngetrepake kewajiban puasa taun kepungkur lan langsung nyiyapake nindakake ibadah ing taun iki”.

10. “Enggal wulan ramadan bakal enggal teka, ayo padha siyap-siyap supaya bisa entuk berkah ing wulan sing diberkati iki”.

11. “Marhaban ya ramadan kakangku, seneng ngaji lan ibadah sunnah liyane kanggo entuk berkah”.

12. “Sugeng rawuh kanthi cepet uji sedherek, muga-muga ing wulan rahayu iki kita njaluk pangaksama saka panjenengane lan bakal ketemu ing wulan ramadan mbesuk”.

13. “Marhaban ya ramadan sadulurku kanthi iman, nyiyapake dhewe kanggo nindakake ibadah kanggo njaluk berkah lan pahala ing wulan suci iki”.

Berita lainnya seputar Ramadhan

Sumber: Tribun Jateng
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved