Breaking News:

Ramadhan 2021

13 Ucapan Selamat Ramadhan 2021 dalam Bahasa Jawa Viral di WA, IG, Facebook, dan Twitter

13 Ucapan Selamat Ramadhan 2021 dalam Bahasa Jawa Viral di WA, IG, Facebook, dan Twitter. Bulan Ramadhan 1442 H akan segera tiba dalam hitungan hari.

Al Fath
13 Ucapan Selamat Ramadhan 2021 dalam Bahasa Jawa Viral di WA, IG, Facebook, dan Twitter 

7. “Wulan ramadan bakal enggal tiba, para sedulur, ayo padha siyap kanthi fisik lan spiritual kanggo pengeling-eling supaya wulan ramadan bebarengan”.

8. “Marhaban ya ramadan sadulurku, wulan ramadan liyane bakal teka. Nyiapake fisik lan spiritual kanggo nindakake ibadah sajrone sewulan kanggo entuk berkahe Gusti Allah SWT.”

9. “Marhaban ya ramadan! Wulan berkah liyane bakal teka. Enggal ngetrepake kewajiban puasa taun kepungkur lan langsung nyiyapake nindakake ibadah ing taun iki”.

10. “Enggal wulan ramadan bakal enggal teka, ayo padha siyap-siyap supaya bisa entuk berkah ing wulan sing diberkati iki”.

11. “Marhaban ya ramadan kakangku, seneng ngaji lan ibadah sunnah liyane kanggo entuk berkah”.

12. “Sugeng rawuh kanthi cepet uji sedherek, muga-muga ing wulan rahayu iki kita njaluk pangaksama saka panjenengane lan bakal ketemu ing wulan ramadan mbesuk”.

13. “Marhaban ya ramadan sadulurku kanthi iman, nyiyapake dhewe kanggo nindakake ibadah kanggo njaluk berkah lan pahala ing wulan suci iki”.

Berita lainnya seputar Ramadhan

Penulis: Wahyu Ardianti Woro Seto
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved