Breaking News:

Not Angka Lagu

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto Didi Kempot

Berikut Not Angka Pianika Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto Didi Kempot lengkap dengan liriknya. Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto.

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto Didi Kempot
Didi Kempot

TRIBUNJATENG.COM - Berikut Not Angka Pianika Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto Didi Kempot lengkap dengan liriknya.

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Sewu Kuto Didi Kempot
 

7777 5672 17

Sewo kuto uwis tak liwati

3332  7576

Sewu ati tak takoni

7777 5672 17

Nanging kabeh Podo rangerteni

332 756

Lungamu neng endi

7765  55 5633

Pirang tahun anggonku nggoleki

2127 771 76 7765

Seprene durung biso nemoni

1171 7767

Wis tak coba Nglaliake

554 54 332

jenengmu Soko atiku

556 5432 7237

Sak tenane aku ora ngapusi

3 176 545

Isih tresno sliramu

7777 5672 17

Umpamane kowe uwis mulyo

332 756

Lilo aku lilo

7777 5672 17

Yo mung siji dadi panyuwunku

332 756

Aku pengin ketemu

765 55 5733

Senajan wektumu mung sedhela

2127 71 76 7765

Kanggo tombo kangen jroning dodo

1171 7767

Wis tak coba Nglaliake

554 54 332

jenengmu Soko atiku

556 5432 7237

Sak tenane aku ora ngapusi

3 176 545

Isih tresno sliramu

7777 5672 17

Umpamane kowe uwis mulyo

332 756

Lilo aku lilo

7777 5672 17

Yo mung siji dadi panyuwunku

332 756

Aku pengin ketemu

765 55 5733

Senajan wektumu mung sedhela

2127 71 76 7765

Kanggo tombo kangen jroning dodo

765 55 5733

Senajan wektumu mung sedhela

2127 71 76 7765

Kanggo tombo kangen jroning dodo

(aya/tribunjateng.com)

Penulis: Alifia Yumna Amri
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved