Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Bahan Pelarian Derradru

Chord kunci gitar Bahan Pelarian Derradru.  Berikut chord kunci gitar Bahan Pelarian Derradru. 

Penulis: Like Adelia | Editor: abduh imanulhaq
youtube
Chord Kunci Gitar Bahan Pelarian 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Bahan Pelarian Derradru. 

Berikut chord kunci gitar Bahan Pelarian Derradru. 

(Intro) F G Em Am
Dm G C..
F G
aku rabutuh welasmu.. tresno ro aku..
Em Am
aku rabutuh awakmu.. teko ning uripku..
F G
sing tak jalok.. omongo wae..
Em Am
nek iki pancen raono.. aku ning atimu..
F G
tulung ojo.. gawe aku..
C Csus4
bahan pelarianmu..
C F
sakjane tok anggep opo..
G
aku ning ngandingmu..
Em
sak tenane aku sopo..
Am
ning njero fikiranmu..
F G
rumangsane.. aku parkiran..
Em
ming tok nggo ampiran..
Am
wektu kowe kelaran..
F G
tresno kuwi.. sek tenanan..
C
dudu nggo hiburan..
(Chorus)
F
aku tak lungo..
G
timbang gawe ati loro..
Em
aku tak ngalah..
Am
nek akhire yo mung susah..
Dm
aku wes gemati..
G
tego temen mbok larani..
C
kowe wes ora peduli..
F
dadi kenangan..
G
tresno iki wes tak buang..
Em Am
dadi cerito.. lorone wes ra tak roso..
Dm
nyuwun dumateng Gusti..
G
diparingi ganti..
C
ampun sek koyo wingi..
(Int.) F G Em Am
Dm G C..
F
sakjane tok anggep opo..
G
aku ning ngandingmu..
Em
sak tenane aku sopo..
Am
ning njero fikiranmu..
F G
rumangsane.. aku parkiran..
Em
ming tok nggo ampiran..
Am
wektu kowe kelaran..
F G
tresno kuwi.. sek tenanan..
C
dudu nggo hiburan..
(Chorus)
F
aku tak lungo..
G
timbang gawe ati loro..
Em
aku tak ngalah..
Am
nek akhire yo mung susah..
Dm
aku wes gemati..
G
tego temen mbok larani..
C
kowe wes ora peduli..
F
dadi kenangan..
G
tresno iki wes tak buang..
Em Am
dadi cerito.. lorone wes ra tak roso..
Dm
nyuwun dumateng Gusti..
G
diparingi ganti..
C
ampun sek koyo wingi..

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved