Breaking News:

Chord gitar

Chord Kunci Gitar Lali Aku Sing Ngancani Corazon

Chord kunci gitar Lali Aku Sing Ngancani Corazon. Berikut chord kunci gitar Lali Aku Sing Ngancani  Corazon.

Penulis: Like Adelia | Editor: abduh imanulhaq
YOUTUBE
Chord kunci gitar Lali Aku Sing Ngancani Corazon 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Lali Aku Sing Ngancani  Corazon.

Berikut chord kunci gitar Lali Aku Sing Ngancani  Corazon.

CHORD G
Intro: 
C D Bm E
Am D G

G                   D
ora nyongko kowe tego..
Em
nglarani atiku..
C
opo mergo aku..
D
dudu pilihanmu..

G            D
ora kroso eluhku..
Em
mergo lakumu..
C
ora podo janjimu..
D         G
bakal ngancani aku..

C          D
jarene tresno aku..
Bm            Em
akune wis kadung jeru..
C
nanging nyatane..
D         G
tresnomu mung semu..

Reff:
C
tak lungo..
D
timbang ati iki loro..
Bm
tresnoku nyoto..
Em
ora mbok anggep ono..
C
aku ra sugih bondo..
D
nduweku mung setyo..
G
lumrah yen kowe cidro..

Musik : 
C D Bm   Em
a..aa..
C D G

C
nggrantes ning njero ati..
D
netese eluh moto iki..
Bm
ning ngarepe moto
Em
kowe andum tresno..
C
lali aku sing ngancani..
D
nggawe remuke ati
G
kowe wis ora peduli..

Reff :
C
tak lungo..
D
timbang ati iki loro..
Bm
tresnoku nyoto..
Em
ora mbok anggep ono..
C
aku ra sugih bondo..
D
nduweku mung setyo..
G
lumrah yen kowe cidro..

C
tak lungo..
D
timbang ati iki loro..
Bm
tresnoku nyoto..
Em
ora mbok anggep ono..
C
aku ra sugih bondo..
D
nduweku mung setyo..
G     Em
lumrah yen kowe cidro..
C
aku ra sugih bondo..
D
nduweku mung setyo..
C D G
lumrah yen kowe lungo..
G
hmm mmm..

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved