Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Temulawak Lala Widi feat Geri Mahesa

Chord kunci gitar Temulawak Lala Widi feat Geri Mahesa. Berikut chord kunci gitar Temulawak Lala Widi feat Geri Mahesa.

Penulis: Like Adelia | Editor: abduh imanulhaq
youtube
Chord Kunci Gitar Temulawak 

TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar Temulawak Lala Widi feat Geri Mahesa.

Berikut chord kunci gitar Temulawak Lala Widi feat Geri Mahesa.

CHORD G
Intro : G D D G
Em C D G
Em C D G D 

G
dik jarene kowe tresno
G
tresno aku ning jero jero..
Am
bareng kowe dadi bojoku
D               G D
suwe suwe ngrogoh rempelo..

G
mas pancene aku tresno..
G
tresno nganti neng jero jero..
Am
njero dompetmu ono piro..?
D                     G
njero omah wes nduwe opo..?

Reff :
C
temulawak kroso ning awak
G
godong mlinjo di sayur asem..
Am
pancen awak lagi gak penak
D             G
nduwe bojo jangeten mesem..

C
temulawak kroso ning awak
G
klopo ijo digawe santen..
Am
pancen awak lagi gak penak
D             G
nduwe bojo yen mboten wonten..

Musik : G D D G
Em C D G
Em C D G D 

G
dik jarene kowe tresno..
G
tresno aku ning jero jero..
Am
bareng kowe dadi bojoku
D               G D
suwe suwe ngrogoh rempelo..

G
mas pancene aku tresno..
G
tresno nganti neng jero jero..
Am
njero dompetmu ono piro..?
D                     G
njero omah wes nduwe opo..?

Reff :
C
temulawak kroso ning awak
G
godong mlinjo di sayur asem..
Am
pancen awak lagi gak penak
D             G
nduwe bojo jangeten mesem..

C
temulawak kroso ning awak
G
klopo ijo digawe santen..
Am
pancen awak lagi gak penak
D             G
nduwe bojo yen mboten wonten..

C
temulawak kroso ning awak
G
godong mlinjo di sayur asem..
Am
pancen awak lagi gak penak
D             G
nduwe bojo jangeten mesem..

C
temulawak kroso ning awak
G
klopo ijo digawe santen..
Am
pancen awak lagi gak penak
D             G
nduwe bojo yen mboten wonten..
D             G
nduwe bojo yen mboten wonten..

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved