Breaking News:

Not Angka Lagu

Not Angka Pianika Aku Tenang Happy Asmara Beserta Liriknya

Berikut not angka lagu pianika Aku Tenang Happy Asmara, lengkap dengan liriknya. Not Angka Pianika Aku Tenang Happy Asmara.

Penulis: Alifia Yumna Amri | Editor: abduh imanulhaq
Dok. Pribadi
Happy Asmara 

TRIBUNJATENG.COM - Berikut not angka lagu pianika Aku Tenang Happy Asmara, lengkap dengan liriknya. 

Not Angka Pianika Aku Tenang Happy Asmara.

664  65  54  34  5654
Pengenku siji nyanding kowe selawase
212  4  33  2  21  2354
Raono wong liyo sing iso misahake
66  465  54  345  654
Cukup sliramu gawe atiku tenang

2  12  43  22  21  2  3  21
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

2346  65  46  65
Sumilire angin dalu iki
234  676  5  43
Kelingan esemmu dek wingi
45  666  54  354
Tansah kegowo nganti saiki
2  12  43  22  123  54
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

5  73  55  445  62
Wes suwe aku ngenteni kowe
44  345  221  23  54
Nganti saiki iso dadi siji
5  73  5  54  44  55  6722 
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
43  45  222  1  23  12 
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

5  73  55  445  62
Wes suwe aku ngenteni kowe
44  345  221  23  54
Nganti saiki iso dadi siji
5  73  5  54  44  55  6722 
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
43  45  222  1  23  12 
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

(aya/tribunjateng.com)

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved