Breaking News:

Lirik Lagu Borobudur Saksi Ati, Penyanyi Woro Widowati

Lirik lagu Borobudur Saksi Ati ciptaan Lik Dahlan dan dinyanyikan Woro Widowati.

istimewa
Lirik lagu Borobudur Saksi Ati penyanyi Woro Widowati. 

Lirik lagu Borobudur Saksi Ati 

Ciptaan: Lik Dahlan

Penyanyi: Woro Widowati

Ora bakal tak lali
Esem lan guyumu wingi
Tangan tengenmu nggandeng
Mesra koyo mbien

Candi Borobudur saksi
Tresnoku ra direstui
Aku milih sing ngalah
Timbang kabeh kabeh salah

Yen oleh nyenyuwun
Senengna atimu aku mundur
Kabeh piranti kenangan tak buang mung ninggal sayang
Tak sepura salahmu kalebur
Aku mundur gawa ati ajur
Senadyan kok blenjani
Aku kuat kaya candi

Titip tresna sing ra bakal luntur
Matur nuwun dongaku ra ketung
Ning tengahing wengi saiki tekane pati

(*)

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved