Breaking News:

Not Angka

Not Pianika Cidro Didi Kempot

1' 1' 1' 1' 1' 1' 7 6  6 5 Dek opo salah awakku iki 3 5 6 6 6 6 7 1' 7 6 5 Kowe nganti tego mblenjani janji

Penulis: Inez | Editor: abduh imanulhaq
YOUTUBE
Not Pianika Cidro Didi Kempot 

Not Pianika Cidro Didi Kempot

TRIBUNJATENG.COM - Berikut not angka pianika Cidro Didi Kempot lengkap dengan liriknya.

Not angka pianika Cidro Didi Kempot:

1 2 3 4 5  6 7 1' 1' 1' 3 5
Wes samestine ati iki nelongso
   5 6 6 6 6  5    1' 7 6 6 5
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
6 6 2 2 3 4     5  5  5  5 6 5 4 3

Opo ora eling naliko semono

     3 2 3 4 1 7.   7. 3 3  2 1
Kebak kembang wangi jeroning dodo
1 2 3 4 5    6 7  1' 1' 1' 3   5
Kepiye meneh iki pancen nasib ku
5   6 6 6 6  5     1' 7 6 6 5
Kudu nandang loro koyo mengkene

6 6  2 2 3  4    5  5  5  5 6  5 4 3
Remuk ati iki yen eling janjine
3 4  3 2   1 7. 7.  3 3 3 2 1
Ora ngiro jebul lamis wae
1' 1' 1' 1' 1' 1' 7 6  6 5
Dek opo salah awakku iki
3 5 6 6 6 6 7 1' 7 6 5
Kowe nganti tego mblenjani janji

1' 1' 1' 1' 6 7 1' 7 7 7 1' 7
Opo mergo kahanan uripku iki
6 7 1' 1' 1' 1' 1'  6 7 1' 2
Mlarat bondo seje karo uripmu

1' 6 6 5 4   5 5 5 5 5 6 5  4  3
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
3 2 3 4    1 7. 7. 3 3 2 1
Ora ngiro saikine cidro

=======
1 2 3 4 5  6 7 1' 1' 1' 3 5
Wes samestine ati iki nelongso
   5 6 6 6 6  5    1' 7 6 6 5
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
6 6 2 2 3 4     5  5  5  5 6 5 4 3
Opo ora eling naliko semono

     3 2 3 4 1 7.   7. 3 3  2 1
Kebak kembang wangi jeroning dodo

1 2 3 4 5    6 7  1' 1' 1' 3   5
Kepiye meneh iki pancen nasib ku
5   6 6 6 6  5     1' 7 6 6 5
Kudu nandang loro koyo mengkene

6 6  2 2 3  4    5  5  5  5 6  5 4 3
Remuk ati iki yen eling janjine
3 4  3 2   1 7. 7.  3 3 3 2 1
Ora ngiro jebul lamis wae
1' 1' 1' 1' 1' 1' 7 6  6 5
Dek opo salah awakku iki
3 5 6 6 6 6 7 1' 7 6 5
Kowe nganti tego mblenjani janji

3 2 3 4 3 2   1 7.7. 3 2 1
Ora ngiro saikine cidro
3 2 3 4 3 2   1 7.7. 3 2 1
Ora ngiro saikine cidro

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

Tribun JualBeli
© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved