Breaking News:

Chord Gitar

Lirik Lagu dan Chord Kunci Gitar Lagu Galau Bayu Skak

Chord kunci gitar lagu Galau Bayu Skak.Berikut chord kunci gitar lagu Galau Bayu Skak Berikut chord kunci gitar lagu Galau Bayu Skak

youtube
Lirik Lagu dan Chord Kunci Gitar Lagu Galau Bayu Skak 

TRIBUNJATENG.COM- Chord kunci gitar lagu Galau Bayu Skak.

Berikut chord kunci gitar lagu Galau Bayu Skak:


C Am
Jare ibuku luweh penak loro untu
F G C G
Loro ati gawe awak iso kuru
C Am
Gak iso maju mikir terus dalan buntu
F G C
Mlongo karo galau saben malem minggu

Am F C
Mikir kok dadi soro
Am F C G/B
Nangis malah dadi sengsoro
Am F C G
Kakean mangan ati
F G
Risih.. Nggateli

Am F C G
Wes tak lakoni kabeh sing kon karepi
Am F C G
Raperlu mikir pindo kowe sing tak tresnani
Am F C G
Wes tak lakoni kabeh sing kon karepi
Am F C G
Raperlu mikir pindo awakmu tak tresnani

C Bb C x2

C Am
Aku gak wedi nek misale kowe lali
F G C
Karo opo sng wis tak lakoni iki
C Am
Dadi saiki sakwise kabeh wes mari
F G
Tak arep kowe iso ilang minggat lungo wes rausah bali

 

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

Tribun JualBeli
© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved