TAG

kangen

Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen: Nengopo seneng aku Yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar Neng ngarepku Cidro janji tegane kowe ngapusi

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved