TAG

klambi anyar

  • Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen

    Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen: Nengopo seneng aku Yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar Neng ngarepku Cidro janji tegane kowe ngapusi

    Selasa, 26 Maret 2019
© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved