TAG

Via Vallen

Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen: Nengopo seneng aku Yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar Neng ngarepku Cidro janji tegane kowe ngapusi

1 2 3 4 Next  Last ›
© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved