Lirik Lagu Pamer Bojo Versi Cendol Dawet karya Didi Kempot

Lirik lagu cendol dawet: Teles kebes netes eluh cendol dawet, Cendol dawet, cendol dawet seger, Cendol cendol dawet dawet

Lirik Lagu Pamer Bojo Versi Cendol Dawet karya Didi Kempot
Tribun Jateng/ Alaqsha Gilang Imantara
lirik lagu Pamer Bojo versi Cendol Dawet 

TRIBUNJATENG.COM- Lirik tambahan di lagu Pamer bojo karya Didi Kempot ini mampu mendongkrak lagu karya sang Maestro tersebut.                   

Berikut ini lirik Cendol Dawet di lagu Pamer bojo karya Didi Kempot alias God Father of Broken Heart

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh cendol dawet

Cendol dawet, cendol dawet seger
Cendol cendol dawet dawet
Cendol cendol dawet dawet

Cendol dawet seger piro, lima ngatusan
Terus gak pake ketan

Ji ro lu pat nem pitu wolu...

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Halaman
12
Penulis: Wilujeng Puspita
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved