Chord Gitar

Chord Gitar Kembang Mawar (Kagem Alm Didi Kempot) Ardha Feat Ndarboy Genk

Chord gitar Kembang Tebu (Kagem Alm Didi Kempot) Ardha feat Ndarboy Genk.

YOUTUBE
Chord gitar Kembang Mawar dari Ardha dan Ndarboy Genk 

TRIBUNJATENG.COM - Chord gitar Kembang Mawar (Kagem Alm Didi Kempot) Ardha feat Ndarboy Genk.

Lagu ini didedikasikan untuk almarhum Didi Kempot dan baru saja dirilis pada 17 Mei 2020.

Berikut chord gitar Kembang Mawar (Kagem Alm Didi Kempot) Ardha Feat Ndarboy Genk :

Intro : Am B E F E
Dm Am D#m E..
.
Am
udan..
Dm
udan sing tak enteni
E Am
kanggo nutup eluhku sing mili..
Dm
dudu klambi anyar
Am
sing tak caoske njenengan
B
nanging kembang mawar
E
sing tak tabur ning sarean..
.
Int. Dm F E
.
Am
ambyar..
Dm
atiku kerungu kabar
E Am
nggregel ati iki durung sadar..
Dm
dudu kembang tebu
Am
sing tukul gampang kangingan
E Am
nanging tapak tilas mu terkenang..
.
Int. Bm E Am
.
G C
dudu sanak.. dudu kakang
F D G
nanging yen ilang melu kelangan..
.
Reff :
C
sugeng tindak..
Em
panutanku..
F G
karyamu tak kenang
C
welingmu tak gugu..
.
C
matur sembah nuwun..
Em
komandanku..
F G
stasiun balapan dadi
C
saksi bisu..
.
Am Em
ora bakal.. ono..
F C
sing iso nggantekke
Dm
namung iso..
G C
neruske perjuangane..
.
Musik : Am Em
ho uwo.. ho uwo..oo..
F G C E
ho uwo.. ho o oo ooo..
Am Em F G C..
.
G C
dudu sanak.. dudu kakang
F D G
nanging yen ilang melu kelangan..
.
Reff :
C
sugeng tindak..
Em
panutanku..
F G
karyamu tak kenang
C
welingmu tak gugu..
.
C
matur sembah nuwun..
Em
komandanku..
F G
stasiun balapan dadi
C
saksi bisu..
.
Am Em
ora bakal.. ono..
F C
sing iso nggantekke
Dm
namung iso..
G F
neruske perjuangane..
Fm G C
o o o houwoo..

(Lex)

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved