Breaking News:

Idul Fitri 2020

Ucapan Sungkem Idul Fitri atau Lebaran 2020 dalam Bahasa Jawa Krama Inggil

Ucapan sungkem Idul Fitri atau lebaran 2020 dalam bahasa Jawa Krama Inggil. Idul fitri atau lebaran dijadikan momentum yang tepat untuk memaafkan.

kolase tribunjateng
Ucapan Sungkem Idul Fitri atau Lebaran 2020 dalam Bahasa Jawa Krama Inggil 

TRIBUNJATENG.COM- Ucapan sungkem Idul Fitri atau lebaran 2020 dalam bahasa Jawa Krama Inggil.

Idul fitri atau lebaran dijadikan momentum yang tepat untuk saling bermaaf-maafan.

Tak hanya itu, di berbagai daerah, memiliki tradisi yakni sungkeman.

Berikut kalimat sungkeman idul Fitri dalam bahasa Jawa inggil

Ini Ucapan Idul Fitri atau Lebaran 2020 Dalam Bahasa Arab Cocok untuk WA, IG, FB dan Twitter

Ucapan Idul Fitri Lebaran 2020 Dalam Bahasa Indonesia, Arab, Inggris dan Jawa

12 Ucapan Lebaran Idul Fitri 2020 dalam Bahasa Inggris dan Artinya, Bisa Dikirim ke WA, IG, FB

15 Ucapan Lebaran Idul Fitri 2020 dalam Bahasa Jawa Cocok Disebarkan di WA, IG, FB dan Twitter

1. Kulo ngaturaken sugeng riyadi lan nyuwun pangapunten dumatheng sedoyo kelepatanipun lan klenta klentinipun kulo.”

2. Kulo sowan wonten ing ngarsanipun Bapak/Ibu. Sepisan, nyaos sembah pangabekti mugi katur ing ngersanipun Bapak/Ibu. Ongko kalih, mbok bilih wonten klenta-klentunipun atur kulo saklimah, tuwin lampah kulo satindak ingkah kulo jarang lan mboten ndadosaken sarjuning panggalih. Mugi Bapak/Ibu kerso maringi agunging samudro pangaksami. Kulo suwun kaleburna ing dinten riyadi puniko lan ingkang putra nyuwun berkah soho pangestu.”

3. Ngaturaken sembah pangabekti kawula Sepinten kalepatan kula ingkang mboten angsal idining sarak, dalem nyuwun pangapunten. Mugi lineburo ing dinten riyaya punika.”

4. Kulo ngaturaken sembah ngabekti dhateng panjenengan, ugi nyuwun pangapunten ing sadeleme manah dumateng sedaya agengipun kelepatanipun tindak tanduk ingkang katingal menapa mboten katingal. Mugi mugi Allah nglebur dosa kulo lan panjenengan ing dinten riyaya meniko.”

Ucapan idul fitri bahasa Jawa

Ucapan selamat idul Fitri atau lebaran 2019 dalam bahasa Jawa.

Halaman
1234
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved