Breaking News:

Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Kowe Tak Sayang Sayang (Ninggal Tatu) Didi Kempot

chord kunci gitar Ninggal Tatu Didi Kempot:Intro : C G Am Em F C Dm..Reff:C G Kowe tak sayang-sayang Am Em saiki malah ngilang F C tresnamu karo aku

Penulis: Jen | Editor: abduh imanulhaq
Instagram/ Juria Hartmans
Chord Kunci Gitar Kowe Tak Sayang Sayang, Didi Kempot - Ninggal Tatu 

Chord Kunci Gitar Kowe Tak Sayang Sayang, Didi Kempot - Ninggal Tatu

TRIBUNJATENG. COM- berikut chord kunci gitar Ninggal Tatu Didi Kempot,  kowe sing tak sayang sayang, 

Intro : C G Am Em F C Dm
G-Am-Bm-C-Dm-Em
F Am F G-Am-Bm-Dm..G..
.
C G
Neng ngopo ra crito
Am Em
yen kowe wes ra tresno
F C
neng kowe malah lungo
Dm G
ninggal tatu neng dodo..
Am Em
rasane ati iki
F C
koyo keno mowo
Am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngeliyo..
.
C G
Janjine ngancani
Am Em
nganti tekane pati
F C
neng nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji..
Am Em
panase geni
F C
ra koyo panase ati
Am Em
sak uwise ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi..
.
Reff:
C G
Kowe tak sayang-sayang
Am Em
saiki malah ngilang
F C
tresnamu karo aku
Dm G
kuwi mung kiasan..
C G
Kowe tak gadang-gadang
Am Em
tegane gawe lirang
F C
anggonku labuh kowe
Dm G
opo seh kurang..
.
Musik : C G Am Em
F C Dm G
C Bb..C..Dm G C
G-Am-Bm-Dm..G..
.
C G
Neng ngopo ra crito
Am Em
yen kowe wes ra tresno
F C
neng kowe malah lungo
Dm G
ninggal tatu neng dodo..
Am Em
rasane ati iki
F C
koyo keno mowo
Am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngeliyo..
.
C G
Janjine ngancani
Am Em
nganti tekane pati
F C
neng nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji..
Am Em
panase geni
F C
ra koyo panase ati
Am Em
sak uwise ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi..
.
Reff:
C G
Kowe tak sayang-sayang
Am Em
saiki malah ngilang
F C
tresnamu karo aku
Dm G
kuwi mung kiasan..
C G
Kowe tak gadang-gadang
Am Em
tegane gawe lirang
F C
anggonku labuh kowe
Dm G
opo seh kurang..
.
Outro : C..

chord kunci gitar Ninggal Tatu Didi Kempot, kowe sing tak sayang sayang,

Berikut video klip Ninggal Tatu Didi Kempot

 

(*)

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved