Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen

Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen: Nengopo seneng aku Yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar Neng ngarepku Cidro janji tegane kowe ngapusi

Lirik Lagu Pamer Bojo Via Vallen
Youtube/ Via Vallen Official
lirik lagu pamer bojo Via Vallen 

TRIBUNJATENG.COM- Pedangdut Via Vallen baru saja merilis lagu barunya, Pamer Bojo pada Selasa (12/3/2019).

Lagu Pamer Bojo itu merupakan ciptaan Didi Kempot.

Berikut ini lirik lagu Pamer Bojo Via Vallen :

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Halaman
12
Penulis: Wilujeng Puspita
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved