Chord Gitar

Chord Kunci Gitar Kapusan Janji Didi Kempot Feat Yuni Shara

Chord kunci gitar lagu Kapusan Janji Didi Kempot feat Yuni Shara, lagu ini baru saja dirilis pada Mei 2020.

YOUTUBE
Chord kunci gitar Kapusan Janji Didi Kempot ft Yuni Shara 

 TRIBUNJATENG.COM - Chord kunci gitar lagu Kapusan Janji Didi Kempot feat Yuni Shara.

Lagu Kapusan Janji ini baru saja dirilis pada Mei 2020.

Berikut chord gitar Kapusan Janji Didi Kempot feat Yuni Shara :

Intro : C Em Am G F Dm G..
.
C
nengopo ono tresno
Dm
yen kudu pisah
G
nengopo kowe seneng
C
yen gawe susah
Dm
lungamu gawe gelo
Em
nyekso atiku loro
F Dm
aku wong isih urip
G
mbok anggep wes tanpo nyowo..
.
Int. Dm G C
.
C
nengopo kowe janji
Dm
yen mung ngapusi
G
nengopo kowe nong ati
C
yen mung ngelarani
Dm
tresnamu uwes ilang
Em
garing kegowo angin
F Dm
yen ngerti koyongene
G
kenal kowe ora pengen..
.
Reff :
C Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani..
.
C Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F Dm
marine yen kowe bakal
G
ngugemi janjimu..
.
Musik : C Em F C
Dm G C Am
Dm G C G
.
C
nengopo ono tresno
Dm
yen kudu pisah
G
nengopo kowe seneng
C
yen gawe susah
Dm
tresnamu uwes ilang
Em
garing kegowo angin
F Dm
yen ngerti koyongene
G
kenal kowe ora pengen..
.
Reff :
C Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani..
.
C Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F Dm
marine yen kowe bakal
G
ngugemi janjimu..
.
C Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani..
.
C Em
larane ati iki
Am
nganti kapan ora ngerti
F Dm
marine yen kowe bakal
G
ngugemi janjimu..
.
Outro : C Em F G C

(Lex)

Penulis: Like Adelia
Editor: abduh imanulhaq
Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved