Kunci Jawaban
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 186 187, Kurikulum Merdeka: Story of Strong Wind
Berikut kunci Jawaban Bahasa Inggris kelas 10 SMA halaman 186 187. Artikel ini akan memudahkanmu dalam mengerjakan soal
Penulis: Andra Prabasari | Editor: galih permadi
Jawaban: Strong Wind was able to make himself invisible.
3.How would Strong Wind’s sister know that the girls were lying?
Jawaban: By identifying their guesses. If their guesses were wrong, she could conclude that the girls were lying.
4.Who burned the chief ’s youngest daughter?
Jawaban: Her elder sisters burned her face.
5.Who could see Strong Wind and how could she do that?
Jawaban: The chief ’s youngest daughter. She could do this because Strong Wind had let her see him.
6.How did the chief ’s youngest daughter regain her old face?
Jawaban: Strong Wind’s sister washed her face and the face is clean again.
7.What did Strong Wind change into an aspen tree?
Jawaban: The chief ’s elder daughters was turned into aspen trees.
8.Did Strong Wind know that the chief ’s elder daughters were rude to their youngest sister? Justify your answer.
Jawaban: Yes, he knew that, because she was an honest girl.
9.Why did Strong Wind decide to have the chief ’s youngest daughter as his wife?
Jawaban: Strong Wind decided to have the chief youngest daughter as his wife because he had promised to marry anyone who could see him and the girl could see him because she was honest.
latihan soal bahasa inggris kelas 10
soal Bahasa Inggris Kelas 10
kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 10
tribunjateng.com
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kurikulum Merdeka Kelas 9 SMP/MTs Halaman 8 9 14 15 Chapter 1 |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Contoh Soal PTS Matematika Kelas 3 Semester 1 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kurikulum Merdeka Kelas 9 SMP/MTs Halaman 14 dan 15 Chapter 1 |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 9 SMP/MTs Kurikulum Merdeka Halaman 64 65 Chapter 4 |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Kelas 11 Tingkat Lanjut Halaman 40 |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.